Barsebäck Resort Konferenscenter

Adresse: Litorinavägen 128 , 246 55 Löddeköpinge Vis kort

Adresse: Litorinavägen 128 , 246 55 Löddeköpinge

Konferera i proffsig miljö. Ett stort konferenscenter med 7 stora salar och en mängd grupparbetsrum. Avskild naturnära miljö.

Våra generösa mötesrum, alla i markplan med egen uteplats passar utmärkt för föreläsningar, grupparbeten och effektiva möten. De vackra omgivningarna stimulerar kreativiteten och bidrar till en lyckad konferens. Vi är flexibla och inget möte är för stort eller för litet för oss. Vi ser till att forma ett koncept som passar just er. Sammantaget med närheten till Lund och Malmö, 20 minuter samt Malmö Airport och Köpenhamns flygplats, 45 minuter gör det Barsebäcks Resort till det ultimata valet av anläggning.

Anläggningen har 15 små grupprum och 7 större lokaler där den största lokalen rymmer 120 personer i biosittning. I pausen erbjuds kaffe och tilltugg i lobbyn och lunch serveras i den vackert renoverade konferensrestaurangen.

Barsebäck Resort ger förutsättningar för ro och koncentration i en naturskön omgivning. Den avskilda miljön med utsikt över Öresund, i händelsernas centrum, borgar tillsammans med teknisk utrustning av modernaste slag för framgångsrika resultat.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att planera den effektiva konferensen som stimulera er kreativitet och ökar er produktivitet.

Show more

Om denne aktivitet

 • Kapacitet
  Konferencelokaler: 22 Maks. antal personer i biografpladser: 120
 • Telefon nummer (booking)
  +46 (0)46-77 70 50
 • Kontaktperson email
 • Hjemmeside
 • Aktivitetertext
  Utöver golfspel på två av Nordens bästa banor – Masters Course och Donald Steel Course kan vi bland annat erbjuda träningsmöjligheter på Barsebäck Golf Academy, skogspromenader på Järavallens friluftsområde, utomhuspool, bastu, solarium, boulebanor, tennisplaner, gym, femkamp, körsång, whiskey- och chokladprovning samt matlagning.
 • Restaurangtext
  Vad vore en konferens utan pauser och måltider? Under förmiddagen dukar vi upp en kaffebuffé med nybakad fika, frukt- och bär smoothies, grov smörgås samt kaffe och te. Till lunch dukar vi upp en härlig buffé med mängder av fräscha salladsanrättningar, olika sorters kallskuret, en varmrätt, ostbricka, fruktfat samt kakor. En variation av kakor, frukt samt grönsaker med dip tillsammans med kaffe och te hjälper er att få ny energi på eftermiddagen. På kvällen serverar vi en välkomponerad trerättersmeny baserad på vad säsongen har att erbjuda. Om ni önskar det där lilla extra så finns det möjlighet att välja vår gourmetmeny med lyxigare råvaror. När ni vaknar möts ni av doften från nygräddade bullar. Vår frukostbuffé innehåller allt ni behöver för en bra start på dagen.

Nærmeste indkvarteringer

Bed & breakfast

Flädie Mat & Vingård B&B

Afstand: 11 km
Flädie Mat & Vingård is located in the small Swedish village of Flädie, between Lund and Bjärred, and is well spoken of and much appreciated by our guests. We hope that our fantastic service, unique vineyard setting and delicious food will help to provide you with some unforgettable memories.
Bed & breakfast

Sundblick B&B

Afstand: 4,4 km
Sundblick er et Bed & Breakfast med central beliggenhed langs Øresundskysten syd for Landskrona. Samtlige værelser har udsigt mod den danske kyst. I stueetagen er værelserne handicapvenlige.
Vandrerhjem

Barsebäcks Vandrarhem

Afstand: 5 km
Prisvärt och naturnära boende i trevliga dubbel- och enkelrum på bekvämt avstånd till Skånes största städer. Cykelväg till hamn och shoppingcenter.